Unieke #InstaGroei Editie! 

Ben jij een Belgische ondernemer klaar voor de volgende stap in je onderneming? Dan heb ik goed nieuws! Speciaal voor jou kom ik met het PREMIUM Insta Groei traject naar Antwerpen! Vanaf 18 maart, begeleid ik tien Belgische cursisten met hun online marketing. Voordat ik je hierover meer vertel, stel ik mijzelf graag hiernaast even voor >>

WAT GA JE ALLEMAAL LEREN?

Insta Groei is hét online Instagram programma voor ondernemers die dit kanaal willen gebruiken om te groeien. Het geef jou de kennis en tools om echte stappen te gaan zetten met jouw Instagram-marketing. Elk onderdeel, hoe klein ook, is zorgvuldig uitgekozen en speciaal ontworpen om maximale resultaten te behalen.

Ben je nieuwsgierig naar de opbouw van het programma?

1. Jouw Instagramverhaal
Je hebt een prachtig verhaal en de hele wereld mag het weten. Maar welk Instagramverhaal ga jij precies vertellen en hoe zorg je ervoor dat je uniek blijft waardoor je opvalt? Welkom bij module 1, het ultieme handboek om je te onderscheiden van je con-collega’s op Instagram.
2. Jouw ideale volger & concurrent
Jouw ideale volger zorgt voor ECHTE omzet. Het is dus belangrijk om te weten wie dat is. Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw ideale volger met jou gaat samenwerken. Ook laat ik je zien welke wijze lessen je leert van je mooiste concurrent en hoe je deze gebruikt om te groeien.
3. Creëer een ijzersterke visuele strategie

Op Instagram draait het natuurlijk allemaal om mooie foto’s en video’s. Maar waar begin je? Ik ga je leren welke content jij kunt gebruiken om je product en/of dienst visueel te maken. Helemaal in je eigen stijl zodat je opvalt. Laat die likes & volgers maar binnenstromen!

4. Instagram Stories & TV
De functie Instagram Stories is niet meer weg te denken uit het huidige Instagramlandschap. Ik leg je in deze module precies uit hoe je zowel de functie Stories als TV strategisch kunt inzetten.
5. Schrijf briljante teksten
Een foto trekt de eerste aandacht, daarna volgt je verhaal. Het is dus heel belangrijk om te zorgen voor steengoede teksten. Het resultaat? Bij het lezen van je teksten komt jouw ideale klant direct in actie. Deze module behandelt het schrijven voor Instagram – van een krachtige bio en pakkende omschrijvingen tot uitnodigende comments. Jij wordt een echte tekstwizard.
6. Hashtag Power
Hashtags maken hèt grote verschil tussen succes en geen succes op Instagram. Met de juiste hashtags win je zoveel! Natuurlijk heb ik het dan niet over #liefde, #zomer en #happy, maar over het gebruik van de werkelijk effectieve hashtags die ervoor zorgen dat jij gevonden wordt op Instagram, zodat je van je ideale volger je klant maakt #welzohandig
7. Instagram Planner

Naast Instagram heb jij als ondernemer nog 1.000 andere dingen te doen. Zonder een duidelijke planning kun je je omzet niet verhogen. Ik geef
je daarom al mijn tools & technieken rondom
een strategische planning. Zo zorgen we er samen voor dat je snel de juiste resultaten behaald.

8. Growth Hacks
Geloof je me als ik je vertel dat je in 1 dag 100 volgers erbij kan krijgen? En van die 100 er 2 klanten worden? Ik hoop het, want het klinkt niet alleen goed, maar het is bovendien haalbaar. Oók voor jou, of je nu een groot of klein team hebt, veel of weinig tijd. Ik laat je al mijn growth hacks zien die zullen zorgen voor jouw groei.
9. Winnen met Instagram

Winacties werken, áls je ze goed opzet. Je leert in deze module van A tot Z hoe je een succesvolle winactie opzet om meer interactie te krijgen op
je pagina. Ook leer je hoe je na de winactie –
tastbare resultaten krijgt: meer leads, klanten en omzet. Zo wint niet alleen de winnaar
van de actie, maar jijzelf ook.

10. Omzet via Instagram-marketing

Hoe zou het zijn als je volgers en de likes die je krijgt jou echt iets gaan opleveren? Ontdek de mogelijkheden om geld te genereren via Instagram. Fotografen die betalende klussen krijgen en webshopeigenaren die elke dag het aantal bestellingen omhoog zien gaan. Allemaal met één doel: het verhogen van hun omzet! En dat allemaal dankzij hun Instagram-account. Want eerlijk is eerlijk: likes & volgers zijn leuk, maar geld op je bankrekening
is leuker. Speciaal voor jou deel ik mijn ultieme conversie-geheimen, zodat jij morgen weer een nieuwe (betalende) klant hebt.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LIVE Trainingsdag in Antwerpen

Op deze offline trainingsdag – gaan we samen naar al jouw marketing-kanalen kijken. Iedereen die zich vóór 18 maart inschrijft voor het PREMIUM team, krijgt gratis toegang. Deze sessie is uitsluitend voor Belgische Insta Groeiers beschikbaar! Op strategisch niveau zal ik je al mijn tips en tricks geven om nog sneller te groeien. Zo zullen we bijvoorbeeld naar je email-marketing, verkoopfunnels en website kijken. In overleg met het premium-team, zal er bij aanvang van de cursus voor deze dag een datum geprikt worden (mei 2019). Deze trainingsdag vindt plaats in Antwerpen! 

VERKENNINGSGESPREK AANVRAGEN?

Ik begrijp dat het best spannend is om te investeren in je bedrijf. Daarom bel ik graag even met je, zodat we samen kunnen kijken of het Insta Groei traject geschikt voor je is. In dit gesprek kan ik ook je eventuele vragen nog beantwoorden. Vul hiernaast je gegevens in en ik bel je z.s.m. terug. Het gesprek duurt ongeveer 15 minuten.

Boek een Verkenningsgesprek
dit veld niet invullen s.v.p.

Enthousiaste Deelnemers.


Er zijn meerdere Instagram-cursussen maar in tegenstelling tot die draait mijn programma om de echte relaties die je met jouw volgers opbouwt. 

Basically, de relaties die ervoor zorgen dat je van hobbyen op Instagram naar conversie op Instagram gaat: meer leads, subscribers, klanten en omzet.

Cijfers die er
niet om liegen

Er zijn maandelijks 1 miljard (!!) actieve Instagram-gebruikers. Jouw doelgroep zit hier zeker tussen! Elke dag worden 60 miljoen foto’s via Instagram online gezet.
 51% van de huidige gebruikers bezoekt Instagram elke dag.
 De interactie met merken op Instagram is
15 x hoger dan op Facebook
54 x hoger dan op Pinterest  

en zelfs 84 x hoger dan op Twitter

Wil jij ook groeien op Instagram en je (potentiële) klanten bereiken?
Dan heb je een duidelijke strategie nodig. Met mijn nieuwe cursus Insta Groei leer je alles – ja, echt alles –
over Instagram- marketing en ontdek je meteen wat het voor jou én je prachtige onderneming kan betekenen.
Ik zeg: laat jezelf zien!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik ben Amber.

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, en met mijn achtergrond in de start-up scene; ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee, een succesvol bedrijf opzet. Ik heb dit voor de start-ups gedaan waarvoor ik werkte, voor mijn eigen ondernemingen en mijn klanten.

Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’ moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat iedereen daar veel beter van wordt! #echtinsta

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van NL op het gebied van Instagram-marketing. Ben geregeld in de media te vinden en heb het eerste Instagram-marketing magazine van NL uitgegeven. In een paar jaar heb ik een ijzersterk merk opgezet en ben de eigenaar van The Gram Agency. Zullen we samenwerken?

Liefs,
@thesocialgoodgirl

Marije Korpershoek

“Het is fijn dat Amber snel schakelt. Ik zou het programma zeker aanraden. Of je nu wel al wat van online marketing weet of niet, het is altijd goed om stap voor stap alle elementen te bekijken, zodat je beter tot een conclusie kunt komen.

Roumayne Schepers

@lerenvankunst.nl

“Het programma Insta Groei kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik vond het een heel leuk traject, die mij meer structuur en rust gaf. Amber is to the point, zodat je snel verder kunt. Ik raad het programma zeker aan – helemaal als je jouw business serieus neemt. Ik zou zeggen doen, niet over nadenken en gewoon doen!

PREMIUM BONUS van Manon Toma 

Maak je eigen (interactieve) weggever t.w.v. €110,-

Als je je vandaag aanmeldt krijg je een extra online training van branding koningin Manon Toma. Zij helpt kleine ondernemers die zichzelf als merk willen positioneren en presenteren. Deze workaholic heeft een zeer innige band met haar computer en telefoon en is dol op apps, tools en trends.

In deze bonus workshop leer je hoe je een succesvolle weggever maakt die gegarandeerd zorgt voor meer email-subscribers. Volgers op je Instagram is tof; maar je wilt ze uiteindelijk natuurlijk op je e-maillijst hebben 😉 En laat Manon daar nou net alles van af weten!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Stephanie Muller

@fitmetsteef

Amber van The Social Goodgirl is echt een vakvrouw op het gebied van Instagram. Als startende ondernemer twijfelde ik enorm of ik mee wilde doen aan het instagroei programma. Was dit het juiste moment om te starten en was te investering niet te groot? De kwaliteit van de gratis sessies trok me over de streep. Amber inspireerde en motiveerde mij en ik wilde meer! De inhoud en kwaliteit van het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zoveel praktische handvaten en de juiste lessen om goed na te denken over de stappen die ik moet nemen.

Maar wat voor mij echt meerwaarde heeft is het persoonlijke contact met Amber en de aanmoedigingen. Ze heeft mij zoveel goeie tips gegeven en de juiste, eerlijke, feedback dat ik nu bezig heb met het professionaliseren van mijn bedrijf om echt meer geld te gaan verdienen. Amber is een topper, met heel veel kennis die ze graag deelt en daarnaast is ze ook nog eens oprecht aardig en geïnteresseerd. Twijfel je om mee te doen? Doe het! Geef het jezelf cadeau, je haalt de investering er dubbel en dwars uit.

 


Gloednieuwe lessen! 

Het Insta Groei programma gaat veel verder dan alleen jouw Instagram-account! Je kunt namelijk van alleen +likes en +volgers niet je rekeningen betalen. Ook wil je niet zomaar ‘out of business’ zijn als team Instagram z’n deuren sluit. Daarom deel ik exclusief aan de Insta Groei cursisten mijn online marketing *funnel.

Ook leg ik je uit hoe je deze zelf het beste kunt toepassen. Geen magie, wel strategie. Zo gaan we onder andere aan de slag met jouw e-mailmarketing en leg ik je tijdens de live dag uit waaraan een goede landingspagina moet voldoen. Wel zo handig als je gaat beginnen met adverteren 😉

* Een funnel is een marketingterm die wij marketeers gebruiken voor het proces waarin je van je volger, je klant maakt.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier.

Wanneer begint de cursus?
Op 18 maart gaan alle nieuwe cursisten van start met het programma. De inloggegevens voor de online leeromgeving ontvang je bij aanvang van de cursus. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module zodat je genoeg tijd hebt om aan iedere module te werken. Je kunt de cursus geheel in je eigen tempo volgen. 
18 maart komt mij net iets te vroeg. Kan ik later in het jaar meedoen?
Dit is de eerste keer dat het Premium Insta Groei traject naar België komt. Indien er genoeg vraag is, zullen we dit traject (inclusief de livedag in Antwerpen) opnieuw aanbieden.
Waarom zijn er maar 10 PREMIUM plekjes beschikbaar?
Als premium cursist krijg je 1 trainingsdag bij het traject. Ik wil graag de tijd nemen voor mijn cursisten zodat zij de beste resultaten krijgen. Als ik zie dat deelnemers van het Insta Groei programma extra tijd nodig hebben gun ik ze dit. Daarom werk ik altijd in kleine groepjes, zodat iedereen de aandacht krijgt die ze verdienen. Voor deze speciale editie  zijn er 10 plekjes beschikbaar Vol = Vol.
Waarom is dit traject 200 euro goedkoper dan het normale traject?

Het online programma is bij beide trajecten precies hetzelfde. Het prijsverschil is te verklaren bij het offline gedeelte.
Bij de Nederlandse versie zitten 2 trainingsdagen en bij het Belgische traject zit 1 trainingsdag die in Antwerpen zal plaatsvinden.

 

Wat haal ik precies uit dit programma?
Er zijn meerdere Instagram-cursussen maar in tegenstelling tot die draait mijn programma om de echte relaties die je met jouw volgers opbouwt. Basically, de relaties die ervoor zorgen dat je van hobbyen op Instagram naar conversie op Instagram gaat: meer leads, subscribers, klanten en omzet. Na het volgen van dit programma kun je dus tastbare resultaten verwachten die voor jouw groei zorgen! Ook ben ik jouw stok achter de deur, zodat je daadwerkelijk alles gaat implementeren!
Elke week een module, kan het ook in een ander tempo?
Om je goed de tijd te geven voor iedere module, ontvang je niet alle modules in één keer. Wekelijks krijg je bericht dat er een nieuwe module voor je klaarstaat. Natuurlijk bepaal jij zelf wanneer en in welk tempo je met het programma aan de slag gaat. Kies jouw timing, neem de tijd. Je blijft voor altijd toegang houden tot al het materiaal (inclusief eventuele updates)!
Is het Insta Groei programma geschikt voor mij?
Of je nou net begint met Instagram of al een tijdje een Instagram-account hebt, dit programma is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei! Ik ga je leren hoe je meer subscribers, leads, klanten en omzet krijgt door Instagram strategisch in te zetten. We gaan op zoek naar de knelpunten die ervoor zorgen dat je nu stagneert in je groei. Met dit programma breek je door naar jouw volgende niveau waardoor je de resultaten krijgt die je graag wilt. Dit traject is geschikt voor de zzp ondernemers.
Waar vind ik het cursusmateriaal?
Je ontvangt op de eerste dag van het programma een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden. In de besloten Facebookgroep ga ik geregeld LIVE zodat ik jou kan voorzien van de laatste tips & tricks. 
Hoe lang duurt het programma?
Je krijgt gedurende 10 weken, wekelijks een module toegestuurd. Je bent vrij om ook daarna nog gebruik te maken van alle informatie die je wordt aangeboden in de digitale leeromgeving. En als er nieuwe lessen zijn of updates, dan krijg je deze er gewoon gratis bij. Vind het namelijk bullsh*t dat dat andere ondernemers hier extra geld voor vragen. Als je bij mij een cursist bent, hoef je dus NOOIT extra te betalen voor het programma. 
Waarom zou ik investeren in Instagram en niet in Facebook

In een ideale wereld investeer je in alle dingen die jou laten groeien. Als ondernemer moet je soms keuzes maken; je kunt je budget maar één keer uitgeven. Gelukkig kun je alle kennis in het Insta Groei programma direct toepassen op je andere sociale media kanalen. Dus ook Facebook!

Instagram is het grootste visuele platform van dit moment. Het geeft jou de kans om het prachtige verhaal achter jouw onderneming te laten zien. Er zijn momenteel meer dan 1 miljard actieve Instagram-gebruikers. Daarvan bezoekt 51% van de huidige gebruikers Instagram elke dag. Enne…de interactie met merken op Instagram is

  • 15 x hoger dan op Facebook
  • 54 x hoger dan op Pinterest  
  • en zelfs 84 x hoger dan op Twitter

Zoals je kunt zien is het een slim idee om serieus met Instagram-marketing aan de slag te gaan.

Wat houdt de live trainingsdag in?

In de cursus leer je enorm veel en pak je zelfstandig alle stappen op. Met de live trainingsdag ben jij instaat om nóg sneller meer resultaat te behalen. Zo kun je rechtstreeks met mij sparren over elk onderwerp dat jij van belang vindt. Dankzij mijn ervaring kan ik je helpen met al jouw online marketing kanalen. Ik geef je bovendien specifieke tips en mogelijkheden om jouw Instagram-account sneller te laten groeien.

– Bij aanvang van de cursus zal voor de live dag een datum geprikt worden (mei 2019).

Wat als ik niet bij de live trainingsdag kan zijn?
In overleg met het premium-team, zal er bij aanvang van de cursus voor de trainingsdag een datum geprikt worden. Kun je niet aanwezig zijn bij deze dag? Dan krijg je een extra 1-op-1 Skypesessie.
Kan ik Insta Groei in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?
Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.
Kan ik de BTW verleggen?

Yes. Tijdens het afrekenen, klik je op zakelijke bestelling om vervolgens je btw nummer in te vullen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om de cursus in termijnen te betalen. Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de betaling van de tweede termijn plaatsvinden een maand na je bestelling. De daaropvolgende termijn (termijn 3) wordt de derde maand gefactureerd rond de eerste dag van die maand.
PREMIUM: 3 maandelijkse termijnen van ieder €499-,

Kan ik deze kennis ook toepassen op mijn andere socialmedia-accounts?
Ja! Hoewel elk socialmedia-account anders is, is de basis altijd hetzelfde. Daarom kun je de kennis uit bijna elke module toepassen op je andere socialmediakanalen zodat je ook hier kunt groeien.
Wat houdt dat in, de niet-goed-geld-terug-garantie van 15 dagen?

Dit betekent dat je nauwelijks risico loopt met je investering in deze cursus. Als je niet tevreden bent, krijg je immers het volledige bedrag teruggestort. Ik weet dat dit redelijk uniek is in Nederland. Juist omdat ik zo geloof in mijn diensten, kan ik die garantie bieden.
Kortom: je doet gewoon mee en kijkt of Insta Groei écht iets is voor je. Ben je binnen 15 dagen niet tevreden? Laat het me weten in een evaluatie. Ik zie dan graag je huiswerk in en stort daarna zonder problemen het bedrag retour.

Ik kan het toch ook gewoon zelf uitzoeken?
Dat kan zeker. Alleen gaat het je dan veel tijd kosten en tijd = geld. Ik heb het allemaal al voor je getest, zodat je in een korte tijd alles kunt implementeren.
Wat voor support kan ik verwachten in de besloten Facebookgroep?
Je krijgt extra support in de besloten Facebookgroep, die uitsluitend toegankelijk is voor deelnemers aan deze cursus. Je kunt hier terecht met al je vragen rond de cursus en je advertenties. Niet alleen ikzelf, maar ook je medecursisten geven waardevolle feedback op jouw vragen. In de Facebookgroep leer je bovendien van de vragen en ontwikkeling van de andere cursisten. Dubbel zo waardevol! Oh en volg je het PREMIUM traject en kom je er even niet uit? Dan kunnen we natuurlijk altijd even bellen = 100% persoonlijke aandacht.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

© 2019 The Social Good Girl | KvK 65315073 | BTW NL200208652B01 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Schrijf je hieronder GRATIS in

en ontvang direct het Instagram Basics ebook in je mailbox

Voornaam
E-mailadres

You have Successfully Subscribed!

VUL JE EMAIL EN NAAM HIERONDER IN OM HET EBOOK TE DOWNLOADEN

Voornaam
E-mailadres
Ik ga akkoord met het privacy reglement. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!

VUL JE EMAIL EN NAAM HIERONDER IN OM HET EBOOK TE DOWNLOADEN

Voornaam
E-mailadres
Ik ga akkoord met het privacy reglement. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!

Reserveer hieronder vrijblijvend jouw Insta Groei plek voor oktober 2018

Reserveer hieronder vrijblijvend jouw
Insta Groei plek voor oktober 2018

Voornaam
E-mailadres
Ik ga er mee akkoord dat de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt om mij op de hoogte te houden van het programma
Ik ga akkoord met het privacy reglement. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!